Masterclass filosofisch gespreksleider van kinderen/jongeren

Dit academiejaar 2019-2020 biedt Kristof van Rossem samen met enkele andere ervaren gepreksleiders een mastercourse filosofisch gespreksleider aan.


De mastercourse is bestemd voor ieder die al op een of andere manier een basiscursus/opleiding ‘filosoferen met kinderen/jongeren’ heeft gevolgd. De mastercourse gaat door in een zaaltje boven het beroemde Brusselse café de Mort Subite, Warmoesberg 7, Brussel. Dit is op loopafstand van het Centraal Station.

De groep komt elke maand één keer bij elkaar op een dinsdagavond, telkens van 20u tot 22u. Nadien is er tijd voor een drankje voor wie wil. De bijeenkomsten voor herfst 2019 – winter 2020 zijn :

  • di 19 november 19 : socratisch gesprek ‘light’ voor kinderen en jongeren – Kristof Van Rossem
  • di 10 december 19 : creativiteit en humor in het gesprek – Inge Duytschaever
  • di 21 januari 20 : gericht vragen stellen – Kristof Van Rossem
  • di 4 februari 20 : socratisch gesprek over moeilijke samenlevingsthema’s – Eef Cornelissen
  • di 24 maart 20 : omgaan met ‘radicalisering’ in de klas – Kristof Van Rossem

Wat kost het?

De prijs is 70€ per bijeenkomst. Wie voor alle bijeenkomsten samen intekent, betaalt 300 €. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je eveneens maar 60€ per bijeenkomst. Ben je lid van VEFO, dan betaal je op dat eindbedrag nog eens 10€ minder per bijeenkomst! Geef in dat geval aan bij inschrijving dat je VEFO-lid bent. In de prijs is de documentatie en één drankje naar keuze inbegrepen.

KORTING!

Schrijf je in voor 30 oktober 2019 dan is de prijs slechts 35€ per bijeenkomst en 175€ voor de gehele reeks. Deze kortingsprijs is dezelfde voor VEFO-leden als voor anderen.

Hier kunt u zich aanmelden